شرکت پخش پودر زعفران بهرامن مرغوب

شرکت پخش پودر زعفران بهرامن مرغوب

پودر زعفران بهرامن مرغوب

شرکت پخش پودر زعفران بهرامن مرغوب را به مردم عرضه می دارد. این شرکت با هدف عرضه محصولات مرغوب مشغول به کار است.

پودر زعفران بهرامن مرغوب

پودر زعفران بهرامن مرغوب

پودر زعفران بهرامن مرغوب جایگزین مناسب زعفران در صنعت غذا و خوراکی است و می توان گفت که پودر زعفران بهرامن مرغوب یکی دیگر از محصولات محبوب بین مصرف کنندگان است.
پودر زعفران بهرامن مرغوب در آزمایشگاه های مجهز این شرکت تولید شده و پس از طی مراحل تولیدی به عرصه رقابت پا گذاشته است.
بیشتر بدانید
پودر زعفران بهرامن مرغوب علاوه بر استفاده خوراکی کاربرد بسیاری را در طب سنتی و گساهی دارد.

پودر زعفران بهرامن مرغوب

شرکت تولیدی زعفران بهرامن

حدودا سال 1349 می شد که فردی به نام ” عباس عباس زاده ” با هدف بسته بندی زعفران در این زمینه به صورت سنتی مشغول فعالیت شد. بعدها با تلاش و همت این فرد نام تجاری ” زعفران بهرامن ” انحصاری شد.
تجاری شدن و اعتبار یافتن نام این واحد کوچک نتیجه زحمات بی پایان و گذشت زمان این فرد بوده است.
با صنعتی شدن تولیدات زعفران بهرامن هم شکل صنعتی به خود گرفت و در سال 1372 نام این واحد ثبت شد. بعدها برای گسترده کردن این مرکز با برخی از شرکت های دانش بنیان شراکت کرد.
شرکت زعفران بهرامن نتیجه

  • تجارب ارزشمند و بلند مدت مدیران
  • افراد متخصص و کاردان
  • تجهیزات کامل آزمایشگاهی
  • واحد کنترل کیفیت
  • تطابق محصولات با استانداردهای جهانی

است.

پودر زعفران بهرامن مرغوب

واحد کنترل کیفیت زعفران بهرامن

از امکاتات شرکت تولیدی زعفران بهرامن آزمایشگاه مجهز است که برای کنترل درجه کیفی این محصول استفاده می شود.
آزمایشگاه شرکت بهرامن دارای به روزترین دستگاه ها بوده که از طرف موسسه تحقیقات و استاندارد به عنوان آزمایشگاه مرجع معرفی می شود.
کیفیت زعفران که از واحد آزمایشگاهی این شرکت گذر می مند دارای استانداردهای بین الملی است.
این محصول نیازهای عموم مردم را برطرف کرده است و با بهره گرفتن از محیط بهداشتی و پیشرفته، متخصصان متعهد محصولات خود را تولید کرده است.
یکی دیگر از سیستم ها در واحد کنترل کیفیت دادن کد ردیابی به هر محصول است، که قبل از ورود به عملیات تولید روی هر نمونه زعفران زده می شود و همچنان روی محصول نهایی هم درج شده می باشد.
بیشتر بدانید
کد گذاری باعث بهتر ردیابی کردن نمونه ها وتشخیص محصول نهایی است.
برخی آزمون های کنترل زعفران از قبیل

  • افزورن رنگ
  • درصد رطوبت محصول
  • اندازه گیری خاکستر
  • اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
  • قدرت رنگ دادن
  • مزه زعفران
  • کنترل آلودگی و سلامت محصولات تولید شده ( در قبل و بعد بسته بندی )

بیشتر بدانید
قدرت رنگ دادن محصول را با دستگاهی به نام اسپکتروفتومتری که با طول موج 257، 230 و 440 نانومتر اندازه گیری می کنند.
همچنین با این دستگاه عامل رنگ، عطر مزه زعفران تشخیص داده می شود.

سوال داری، من اینجام!